LogoTitle
StoTherm: Αντοχή, Οικονομία, Ταχύτητα και Καινοτομία Εκτύπωση E-mail
Ενέργεια
Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011 14:35

edem_2 Με παρουσία 18 πλέον ετών στην ελληνική αγορά, το σύστημα StoTherm Classic έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο, για την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση σπιτιού, κτιρίων γραφείων, ξενοδοχείων, βιομηχανικών κτιρίων, σχολείων, νοσοκομείων κ.α. ενώ προτιμάται και στις νέες κατασκευές. Αποτέλεσμα: Σήμερα, στην Ελλάδα, περισσότερα από 1.000.000m2 επιφάνειας κτιρίων προστατεύονται από τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm με τα αντίστοιχα περιβαλλοντικά και οικονομικά οφέλη: άριστη θερμομόνωση και εσωτερική άνεση, βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης και ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας, οικονομία και μείωση της εκπομπής ρύπων.

Η Sto συνεχιζεί να καινοτομεί με νέους σοβάδες για γρήγορο στέγνωμα.

Η κατοικία, το σπίτι μας, είναι ο χώρος μας και θέλουμε να αισθανόμαστε και να κυκλοφορούμε άνετα μέσα σε αυτόν, απαιτούμε υψηλή υγιεινή - χωρίς μούχλα και υγρασίες, δε θέλουμε να ακολουθούμε περιοριστικούς κανόνες χρήσης, από την άλλη όμως, είμαστε ταυτόχρονα δέσμιοι του κόστους ενέργειας αλλά και του χρόνου και κόστους κατασκευής.

Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic έχει συνδέσει τόσο στενά την μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία του στην παγκόσμια αγορά με την θερμομόνωση των κτιρίων ώστε η Sto AG να αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης.Από το 1992 που πρωτοεμφανίζεται το όνομα Sto στην ελληνική αγορά, βρίσκεται πάντα σύμμαχος σε κάθε μηχανικό και αρχιτέκτονα, απαντώντας σε κάθε ανάγκη για σωστή θερμομόνωση αλλά και για μοναδική σχεδιαστική ελευθερία στις όψεις, δίνοντας λύσεις σε δύσκολα κατασκευαστικά προβλήματα.

Θερμομονώνει - ανακαινίζει - διασφαλίζει:
Τα συστήματα StoTherm αποτελούν για τους μηχανικούς τα πιο γνωστά και προτεινόμενα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης. Δίνουν λύσεις ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις κατασκευών που πρέπει να συμβαδίζουν με τον ΚΕΝΑΚ. Σταθερά στις υποσχέσεις τους τα συστήματα StoTherm θερμομονώνουν σωστά χωρίς να αφήνουν θερμογέφυρες, ανακαινίζουν αισθητικά τις όψεις ενώ παράλληλα είναι ασφαλή στη χρήση τους, δεν απαιτούν φρεσκάρισμα και προστατεύουν ολοκληρωτικά το κέλυφος του κτιρίου, για όλη την διάρκεια ζωής του κτιρίου. Με συνεχή ανανέωση και εξέλιξη αλλά και αδιαπραγμάτευτη άριστη ποιότητα διαχρονικά, τα συστήματα StoTherm έχουν χτίσει μια σχέση άρρηκτης εμπιστοσύνης με τους μηχανικούς.

Η Sto καινοτομεί:
Σοβάδες Sto QS (Quick Setting- γρήγορο στέγνωμα):
Τώρα η Sto παράγει τους σοβάδες που την καθιέρωσαν στην αγορά για την μοναδική ποιότητα και αντοχή τους
* Σε μηχανικές καταπονήσεις, (κρούσεις, συστοδιαστολές, δονήσεις κλπ.),
* στις καιρικές συνθήκες, (υγρασία, έντονη ηλιοφάνεια, παγετός, υψηλές θερμοκρασίες κλπ.) ΚΑΙ
* στις συστολο-διαστολές του μονωτικού υλικού
με την νέα τεχνολογία QS - για γρήγορο στέγνωμα
Εφαρμογή και το χειμώνα:
Η διεθνώς αναγνωρισμένη και πατενταρισμένη τεχνολογία γρήγορου στεγνώματος των υλικών QS της Sto AG, πραγματικά "λύνει" τα χέρια στους εφαρμοστές, τους μηχανικούς και τους ιδιοκτήτες που επιθυμούν να εφαρμόσουν συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic με ασφάλεια και ταχύτητα ακόμα και μέσα στην "καρδιά του χειμώνα". Το ξεχωριστό πλεονέκτημα της σειράς προϊόντων QS (Quick setting=γρήγορου στεγνώματος) είναι πως τα υλικά αυτά μπορούν να εφαρμοστούν σε συνθήκες έως και +1οC και 95% σχετική υγρασία, ΚΑΙ να δημιουργήσουν, μέσα σε λίγες μόνο ώρες, ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια τους, που προστατεύει το υλικό από τη βροχή (δεν ξεπλένεται αφού έχει δημιουργηθεί το φιλμ) και την υγρασία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία στεγνώματος. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιοχές με υψηλή υγρασία, όπου τα συμβατικά οργανικά και ανόργανα υλικά, μπορεί να απαιτούν περισσότερες από 48 ώρες για να επιτύχουν αντίστοιχη "κατάσταση στεγνώματος".

edem3Με τα συστήματα StoTherm είστε 100% σίγουροι:
Η εφαρμογή των συστημάτων Sto σε μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα κτίρια αποτελεί το αποτέλεσμα αυστηρών προδιαγραφών που πληρούν όλα τα προϊόντα της Sto AG, ώστε να ανταποκρίνονται στη μέγιστη κάλυψη των αναγκών θερμομόνωσης αλλά και αντοχής κάθε σπιτιού και κάθε κτιρίου γενικότερα, με την υψηλότερη ποιότητα. Όλα τα συστήματα StoTherm είναι πιστοποιημένα από τον EOTA, και φέρουν σήμανση CE .

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της StoHellas.

Σχετικά άρθρα:

Η αυξημένου πάχους θερμομόνωση επιστρέφει την επένδυση γρηγορότερα

Architect's Facade Manual

Sto Therm – Καλύτερη μόνωση – Καλύτερη ζωή

Προϊόντα STO και στη Costa Navarino

StoTherm Classic Top 32

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης